Umbro zaalvoetbalschoenen

  • 1

Al jarenlang is Umbro aanwezig op de internationale markt van de sportkleding. Kies je voor Umbro, dan kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Het merk heeft een klassiek imago. En dat is ook precies waar het Engelse sportmerk voor staat! Umbro is van origine een Brits merk, maar sinds 2008 behoort het tot het overkoepelende concern van Nike. Umbro werd in dat jaar namelijk voor een bedrag van ruim 400 miljoen euro overgenomen door het Amerikaanse merk. Na de zakelijke overname door het grotere Nike, is er voor Umbro zelf echter niet zo gek veel veranderd. Het merk ontwerpt en produceert nog altijd haar eigen lijnen in sportkleding en sportschoenen. En met succes: de sportkleding en schoenen worden in meer dan 90 landen verkocht. Zo zijn ook de Umbro zaalvoetbalschoenen wereldwijd te koop.

Klassieke stijl

Umbro kenmerkt zich door een enigszins klassieke stijl te hanteren in haar kleding en schoenen. Kwaliteit is daarbij ‘key’. Ook voor de collectie Umbro zaalvoetbalschoenen gaat dit op. De liefhebber van een klassieke sportieve stijl zal de kwaliteit en uitstraling van de producten van Umbro dan ook zeer waarderen. Umbro staat voor klassiek. In het (zaal)voetbal betekent dat: zwart. Veel Umbro zaalvoetbalschoenen hebben dan ook een zwarte basiskleur. De ontwerpers van Umbro stellen hoge eisen aan de kwaliteit en draagcomfort van Umbro zaalvoetbalschoenen. De schoenen zijn gemaakt van soepel kwaliteitsleer, dat zich naar de vorm van de voet zet. Natuurlijk hebben de Umbro zaalvoetbalschoenen ook een dunne, vlakke rubberen zool die het draagcomfort verhoogt.

Ook modern

Dat Umbro vaak kiest voor een klassieke look, betekent niet dat vormgeving en stijl er niet toe doen bij het Britse merk. Integendeel zelfs! Er is qua stijl en kleur een ruime keuze binnen de collectie Umbro zaalvoetbalschoenen. Het sportief ogende logo van Umbro, de dubbele ‘liggende’ ruit, is eigenlijk altijd prominent aanwezig in het ontwerp van Umbro zaalvoetbalschoenen.