Puma zaalvoetbalschoenen

In de sportwereld is Puma een zeer bekend merk. Ook op het gebied van zaalvoetbal is Puma een bekende naam. Dat is ook logisch, want de Puma zaalvoetbalschoenen hebben een zeer sportieve uitstraling en zijn kwalitatief prima in orde. Er zijn enkele weetjes over dit in 1948 opgerichte merk, waar veel sportliefhebbers door verrast worden. Zo is bijvoorbeeld Puma niet de volledige bedrijfsnaam, die luidt ‘Puma AG Rudolf Dassler Sport’. En wist je bijvoorbeeld dat Puma van origine een Duits bedrijf is, maar dat het sinds 2007 onderdeel is van het Franse concern PPT?

Oprichting en groei

Ook de oprichting van het merk is een verhaal apart. Puma is immers letterlijk een broer van het sportmerk Adidas. De broers Rudolf en Adi Dassler beheerden gezamenlijk de Duitse ‘Gebrüder Dassler Sportschuhfabrik’. Een familieruzie gooide echter roet in het eten, waarop Rudolf Puma AG oprichtte. Zijn broer Adi richtte Adidas op. Puma is vervolgens uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste sportmerken ter wereld. Veel topsporters hebben hun naam dan ook verbonden aan het merk via sponsoring, zoals de voetballers Sergio Agüero, Cesc Fàbregas en Mario Balotelli.

Puma zaalvoetbalschoenen

Er is een ruime collectie van Puma zaalvoetbalschoenen. Met de kwaliteit van Puma zaalvoetbalschoenen zit het in ieder geval wel goed. De schoenen zijn gemaakt van prima leer en hebben een prima pasvorm. Puma zaalvoetbalschoenen zijn zowel geschikt voor spelers met een brede voet als met een smalle voet. Natuurlijk gaat het niet alleen om het gebruikte materiaal. Ook de pasvorm en het draagcomfort van Puma zaalvoetbalschoenen voldoen aan alle eisen van de zaalvoetballer. Alle schoenen van Puma zijn licht van gewicht en vormen zich naar de vorm van je voeten. Daarbij zijn er Puma zaalvoetbalschoenen in letterlijk alle kleuren. Van klassiek zwart en wit tot de meest felle, fluorescerende kleuren: de collectie van Puma heeft voor elke zaalvoetballer wat wils.