• 1

Steeds vaker zijn Mizuno voetbalschoenen of Mizuno zaalvoetbalschoenen te zien op het veld of in de zaal. Maar wat is het eigenlijk voor merk? Mizuno is een Japans sportmerk dat is opgericht in 1906. In beginsel richtte Mizuno zich vooral op de nationale markt, maar doordat het merk zich bezig begon te houden met het aanbieden van een betere kwaliteit producten dan geïmporteerde producten van andere merken, groeide het merk snel in populariteit. Al snel bleken de Japanse landgrenzen geen beperking meer. Momenteel richt Mizuno zich dan ook op de mondiale sportmarkt. Ook in Nederland is het merk meer en meer te zien. Vooral Mizuno voetbalschoenen en Mizuno zaalvoetbalschoenen zijn erg populair in ons land.

Materiaal zaalvoetbalschoen

De echte zaalvoetballer stelt hoge eisen aan zaalvoetbalschoenen. Dat is logisch, omdat de schoen het belangrijkste item in de sportuitrusting van een zaalvoetballer is. Mizuno zaalvoetbalschoenen zijn van een prima kwaliteit. De schoenen zijn gemaakt van soepel leer, dat zich aanpast aan de vorm van je voet. Natuurlijk hebben Mizuno zaalvoetbalschoenenen een vlakke rubberen zool van een zo licht mogelijk materiaal. Kortom: het Japanse merk besteedt aandacht aan de eisen van de zaalvoetballer. En dat is te merken aan het ontwerp, de kwaliteit en de pasvorm van Mizuno zaalvoetbalschoenen! Ook aan de uitstraling wordt natuurlijk de nodige aandacht geschonken. Mizuno zaalvoetbalschoenen hebben een strakke, sportieve look. Vanzelfsprekend zijn de modellen verkrijgbaar in een variëteit aan kleuren.

Bekende voetballers

Mondiale topmerken presenteren de ene na de andere wereldster in hun commerciële activiteiten. Ook Mizuno heeft enkele bekende (ex-)topsporters aan zich weten te binden, zoals Patrick Kluivert, Javier Zanetti, Andrij Sjevtsjenko, Hulk en Keisuke Honda. Dit zijn allemaal bekende namen in de Europese voetbalwereld en het feit dat zij hun naam verbinden aan het Japanse merk toont aan dat het met de kwaliteit van Mizuno zaalvoetbalschoenen wel goed zit.