• 1

Heb je weleens van Cruyff zaalvoetbalschoenen gehoord? Elke Nederlandse liefhebber van voetbalsport is waarschijnlijk wel bekend met Johan Cruijff, de legendarische ex-voetballer van onder andere Ajax, Feyenoord, FC Barcelona en natuurlijk het Nederlands elftal. Na afloop van zijn voetbalcarrière is Cruijff altijd actief gebleven in de wereld van het voetbal. Hij heeft een immer kritische blik op het voetbalspel en alles daaromheen. Die kritische blik heeft zich ook vertaald naar de oprichting van het schoenenmerk Cruyff, dat staat voor kwaliteit en een klassieke, sportieve uitstraling. De collectie bestaat uit sportieve (casual) schoenen voor overdag, maar ook Cruyff zaalvoetbalschoenen en reguliere voetbalschoenen zijn in het assortiment opgenomen.

Motto en ontwerp

Cruyff zaalvoetbalschoenen moeten ten eerste functioneel zijn, maar tegelijkertijd ook een sportieve, elegante uitstraling hebben. Deze kernwoorden komen terug in alle modellen (voetbal)schoenen en Cruyff zaalvoetbalschoenen. Het design van de verschillende schoenen is afkomstig uit de jaren ’80, een periode waarin Johan Cruijff als voetballer actief was en waarin het Nederlandse voetbal haar grootste succes bereikte: het winnen van het Europees Kampioenschap voetbal in 1988.

Zaalvoetbal

Voetbal is in Nederland natuurlijk een zeer populaire volkssport, maar ook zaalvoetbal (internationaal ook wel ‘futsal’ genoemd) wint meer en meer aan populariteit. Het merk Cruyff speelt hier handig op in met de collectie Cruyff zaalvoetbalschoenen. De fanatieke zaalvoetballer is bekend met de eisen die gesteld worden aan een zaalvoetbalschoen: een fijne, vlakke rubberen zool die niet te dik is, kwalitatief goed leer en een ontwerp dat bij de vorm van de voet past. Cruyff zaalvoetbalschoenen worden aangeboden in verschillende uitvoeringen, waardoor er voor iedereen een geschikt paar is qua pasvorm en stijl. Alle Cruyff zaalvoetbalschoenen voldoen echter aan de hoge kwaliteitstoets die door zaalvoetballers wordt gesteld. Het merk houdt zich dan ook prima staande tussen de andere mondiale topmerken. Door te kiezen voor Cruyff zaalvoetbalschoenen kies je voor kwaliteit en functionaliteit gecombineerd met stijl!