Adidas Messi 16.3 Jr. Indoor


50% korting Adidas Messi 16.3 Jr. Indoor online kopen

Van € 59,95   Voor 29,95
Status: Leverbaar.

Adidas Messi 16.3 Jr. Indoor online

Adidas Messi 16.3 Jr. Indoor
De adidas Messi 16.3 Jr. Indoor is afkomstig uit de Space Dust collectie van adidas. De Messi collectie is ontworpen voor en met de beste voetballer ter wereld. Speciaal voor de genadeloze spelers die steeds weer opnieuw er alles aan doen om te winnen. Bij deze Messi collectie telt er maar één ding: winnen.
Kenmerken schoen
Het messiTOUCH X-ray bovenwerk biedt vernietigende grip zodat er hoge precisie wordt geboden bij iedere balcontact. Het duurzame bovenwerk met 3d patroon op de buitenzijde neemt geen water op en zorgt voor superieure balcontrole ongeacht de weersomstandigheden.
Het synthetisch materiaal vormt zich goed om de voet en zorgt in combinatie met de binnenvoering voor een comfortabele pasvorm. Daarnaast is het bovenwerk gemakkelijk schoon te maken waardoor de schoen langer meegaat.
Kenmerken zool
De schoen bevat een gestanste EVA-binnenzool voor lichtgewicht comfort en goede schokdempende eigenschappen waardoor de kans op blessures afneemt. De Messi collectie staat bekend om zijn optimale comfort in het keren, draaien en versnellen.
De stevige buitenzool biedt extra ondersteuning en stabiliteit waardoor een soepele voetbeweging wordt gestimuleerd. De rubberen non-marking buitenzool laat geen strepen achter en zorgt voor uitstekende grip in de zaal.
Verder heeft deze schoen een smalle leest wat beter bij vrouwen past.

 


Adidas Messi 16.3 Jr. Indoor kopen